1 juni 2016

Beste lezer,

De verhalen op deze blog gaan over mensen die pijn hebben, getraumatiseerd zijn, op meer en beter hopen en daarom op zoek gaan naar gepaste hulp … Meelezen, mee binnenkijken in hun ziel – het voedt de menselijkheid in ons en helpt ons bewuster lopen op onze eigen weg.

Voor wie naar meer op zoek is dan de bijna 70 verhalen die deze blog rijk is, heb ik ‘Sterker worden waar het pijn doet’ geschreven. Een voel- en doeboek over trauma, een zelfhulpboek van de bovenste plank voor mensen met krassen op hun ziel. Meer info en bestellen.

Dank voor je bezoek,

Ybe

2 Reacties naar “”

  1. jillmarchant Says:

    Dat wil ik graag bevestigen, dat wat je schrijft over het meelezen, dat dat ons in menselijkheid voedt. Je schrijft de verhalen met veel respect voor de mensen die bij jou langs komen. Veel succes met het boek ! 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

PLANKGAS

Geen rem op je stem

Illustration

Blog van psychotherapeute Ybe Casteleyn

L'arbre qui pousse

Etre parent est un art qui se cultive !

%d bloggers liken dit: